Hoppa till innehåll

01

STEG 1

Köp IPTV-paket

Så köper du IP TV Kanaler

Börja med att gå in på Fiverr IPTV och välj hur lång tid du vill att ditt tv-paket ska hålla. Du kan välja mellan 3, 6 eller 12 månaders abonnemang. Lägg en beställning, och betala med kort, PayPal eller Swish via PayPal.

02

STEG 2

Skydda dig

Så du inte åker fast

IPTV är olagligt i Sverige och det flesta länderna, så se till att skaffa dig ett bra VPN skydd. Vi som det flesta andra i IPTV-branschen rekommenderar NordVPN. Dem har säkrast nätverk, och är dubbelkrypetring på all din trafik till och från enheten.

03

STEG 3

IPTV-Player

Ladda ner en IPTV-app

Idag när alla har smarta enheter så som mobiltelefon, dator eller en smart-tv, så behöver man inte köpa en iptv-box. Nu räcker det med att du laddar ner en IPTV-app, som du lägger in m3u länken (spellistan) i som du får när du köper ett abonnemang på Fiverr.

Vi tycker bästa appen just nu är: SafeIPTVPlayer.com

04

STEG 4

SPela upp kanalerna

Ladda in tv-kanalerna

När du köpt kanalpaketet på Fiverr, får du sedan av iptv-säljaren en m3u länk, som är specifik för just ditt iptv-paket. Denna länk tar du och kopierar, och klistrar in i appen unden fliken “Add Playlist”, och trycker på spara. Nu tar det någon minut att ladda in alla tv-kanalerna och filmerna. När detta är klart kan du börja kolla på hela utbudet i din spellista.